Giftbox maken van A tot Z - Promotiepack

Je vraagt je misschien af hoe dat nou in z’n werk gaat, het maken van een giftbox. We kunnen je een geheim verklappen: met de juiste apparatuur en software is jouw promotiedoosje zo gemaakt. Maar het hoofdingrediënt voor de giftbox is liefde voor het vak. Zorg voor de klant, passie voor het product en bergen kennis is wat wij standaard toepassen. Want dat maakt de giftbox gewoon net even wat mooier. Hoe een giftbox verder tot stand komt lees je hieronder!

Het begin van een giftbox

Wanneer jij als klant een aanvraag doet voor een cadeaudoosje, bepalen we eerst het formaat aan de hand van het product wat erin moet. Dan wordt het model van het doosje gekozen. Er zijn verschillende modellen en mogelijkheden: staand, liggend, vierkant, ovaal, sluiting aan de lange of aan de korte kant, soorten sluitingen. Samen met jou kiezen we de beste optie voor jouw giftbox. Na deze keuze maken wij de stansmestekening. Hierop wordt het ontwerp gemaakt. Uiteraard kunnen wij een schitterend ontwerp maken, maar je mag natuurlijk ook zelf een design aanleveren.

Giftbox in de maak

Wat je ook kiest, voor we gaan drukken krijg je eerst een drukproef (op papier of digitaal) te zien. Zo weet je wat je straks in handen hebt. Na de goedkeuring van de drukproef gaan we drukken. Al onze doosjes worden in offset gedrukt. Dit is de scherpste druktechniek. Hierdoor kunnen we altijd een haarscherpe afdruk garanderen. De laatste fase voor jouw cadeaudoos Als het karton gedrukt en gelamineerd is gaan we stansen. Dit doen we met het mes wat we gemaakt hebben van de stansmestekening. Dit mes wordt gemonteerd in een  zogenoemde stanscilinder,  waarna de drukvellen doorgevoerd en dus uitgestanst worden. Als dit gebeurd is, worden de giftboxes machinaal  gemonteerd en geplakt. Tenslotte wordt de order bij je afgeleverd.


Heb je nog vragen over het productieproces van een giftbox? Vraag het ons!

Reageren

You must be logged in to post a comment.