Beschermen - Promotiepack

Opvallend scherp geprijsd

De beste kwaliteit

Eigen productie


PE Foam

PE Foam is materiaal wat voor meerdere doeleinden kan worden ingezet. In de meeste gevallen wordt het ingezet om een product te beschermen tegen krassen, maar bijvoorbeeld ook tegen temperatuur. Het is mogelijk om de PE Foam te lamineren met aluminium zodat het een nog hogere isolatie waarde heeft.


Luchtkussenfolie

Noppenfolie is dé oplossing voor het beschermen van je goederen tijdens opslag en transport. Dankzij de flexibele folie kunt u er allerlei producten mee beschermen, en de luchtkussentjes zorgen voor een goede bescherming tegen schokken, stoten en krassen. We leveren noppenfolie in diverse rolbreedtes en lengtes uit voorraad.


Opvulsysteem lucht

Het Airworks opvulsysteem. Klein, compact en bovendien enorm gebruiksvriendelijk. Mede door het visuele touchscreenscherm is deze machine gemakkelijk te bedienen. Er zijn diverse soorten folie mogelijk, voor zowel opvullen als beschermen, deze machine verwerkt het. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Luchtkussen enveloppen

Dit zijn sterke, lichtgewicht verzendenveloppen. Ideaal voor het versturen van kleine producten per post. De buitenkant is gemaakt van FSC gecertificeerd kraftpapier, terwijl de binnenkant gevoerd is met noppenfolie. Deze combinatie zorgt voor een perfecte bescherming en een laag gewicht per envelop.

Afdekfolie

Afdekfolie op rol is ideaal voor het beschermen en afdekken van pallets en andere ondergronden. Het is gemaakt van heldere LDPE folie, hierdoor wordt de beschermde lading goed beschermd tegen vocht, stof en vuil. De folie is op rol gewikkeld en is verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes.


Hoekbescherming kunststof

Tijdens transport kunnen producten onnodig veel schade oplopen. Door hoekbescherming te gebruiken voorkom je dat de doos én de inhoud van de doos heelhuids aankomt bij de eindbestemming. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoekbescherming karton

Kartonnen hoekbeschermers zijn eigenlijk geëxtrudeerde hoekprofielen bekleed met bruin kraftpapier. Ze beschermen de hoeken van uw ladingen tegen beschadiging ten gevolge van het aanspannen van omsnoeringsband. Leg de hoekbeschermers gewoon op de hoeken van uw verpakkingen of dozen onder het omsnoeringsband en span deze vervolgens aan. Zo voorkomt u dat de omsnoeringsband in de verpakking van uw producten snijdt.

Geheel vrijblijvend

Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Details

  Adres

  Matensestraat 62A, 6669 CJ
  Dodewaard, Gelderland

  Telefoon

  Tel: 085-1044426

  Email

  info@promotiepack.nl