Omsnoeren - Promotiepack

Opvallend scherp geprijsd

De beste kwaliteit

Eigen productie


PP & PET band

PP en PET band zijn twee verschillende manieren voor het omsnoeren. PET band wordt gezien als een alternatief van het staalband, oftewel voor de zwaardere producten. PP band is een product wat gebruikt wordt voor het omsnoeren van pallets en dozen. De treksterkte van PP band ligt lager dan dat van PET band. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

     
Staalband

Staalband is één van de sterkste soorten spanband. Dit band wordt voornamelijk gebruikt voor het omsnoeren van zware materialen zoals steigerpijpen, hout en beton en is zowel zegelloos als met zegels te sluiten.


PP & PET band omsnoeringsapparaat

Het handbediende omsnoeringsapparaat maakt indruk met een hoge bandspanning. Kracht en efficiëntie zijn bij dit product gegarandeerd, met de geïntegreerde span- en afdichtingsfunctie.


PP & PET band haspel

Deze mobiele haspel is geschikt voor elke bandbreedte. Hij is voorzien van een opbergbak waar gespen en zegels in kunnen worden bewaard. Met deze haspel is het PP band tijdens omsnoeringswerkzaamheden altijd bij de hand. De kern is verstelbaar en het afrollen gaat via een bandgeleider.

Geheel vrijblijvend

Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Details

  Adres

  Matensestraat 62A, 6669 CJ
  Dodewaard, Gelderland

  Telefoon

  Tel: 085-1044426

  Email

  info@promotiepack.nl