Omsnoeren - Promotiepack

Opvallend scherp geprijsd

De beste kwaliteit

Eigen productie


PP & PET band

PP en PET band zijn twee verschillende manieren voor het omsnoeren. PET band wordt gezien als een alternatief van het staalband, oftewel voor de zwaardere producten. PP band is een product wat gebruikt wordt voor het omsnoeren van pallets en dozen. De treksterkte van PP band ligt lager dan dat van PET band. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

     
Staalband

Staalband is één van de sterkste soorten spanband. Dit band wordt voornamelijk gebruikt voor het omsnoeren van zware materialen zoals steigerpijpen, hout en beton en is zowel zegelloos als met zegels te sluiten.


PP & PET band omsnoeringsapparaat

Het handbediende omsnoeringsapparaat maakt indruk met een hoge bandspanning. Kracht en efficiëntie zijn bij dit product gegarandeerd, met de geïntegreerde span- en afdichtingsfunctie.


PP & PET band haspel

Deze mobiele haspel is geschikt voor elke bandbreedte. Hij is voorzien van een opbergbak waar gespen en zegels in kunnen worden bewaard. Met deze haspel is het PP band tijdens omsnoeringswerkzaamheden altijd bij de hand. De kern is verstelbaar en het afrollen gaat via een bandgeleider.

Hand omsnoeringsapparaten

Om omsnoeringsband aan te brengen is een handapparaat of machine nodig. Bij hand omsnoeringsapparaten is voor het spannen spierkracht nodig en voor het sluiten van het omsnoeringsband wordt een zegel of gesp gebruikt. Het werken op deze manier is met name geschikt voor lage volumes. Het is relatief goedkoop, mobiel werken is eenvoudig en men kan een horizontale én verticale omsnoering maken.


Semi-automatische omsnoeringsmachine

Deze is speciaal ontworpen voor het omsnoeren van lage volumes. Werken met semi-automatische omsnoeringsmachines brengt verschillende voordelen met zich mee: het is snel, efficiënt, er zijn geen zegels nodig om de omsnoering te maken en de spanning is in te stellen. Ook kan een semi-automatische omsnoeringsmachine in een assemblagelijn of transportsysteem worden geïntegreerd.


Accu & pneumatische omsnoeringsapparaten

Om omsnoeringsband aan te brengen is een handapparaat of machine nodig. Deze apparaten combineren alle noodzakelijke bewerkingen – spannen, sluiten en afsnijden – in één apparaat. Ze zijn licht in gewicht en doordat er eenvoudig mee te werken is kan een operator tot wel zes keer sneller een omsnoering maken vergeleken met een manueel apparaat. Ook is met een accu of pneumatisch aangedreven handapparaat een hogere spanning op te bouwen, tot wel 4.500 N.

Andere voordelen zijn: u kunt mobiel werken, er zijn geen zegels nodig, de benodigde spanning is in te stellen, het apparaat is makkelijk in gebruik en u kunt horizontaal én verticaal omsnoeren.

Strapping tape

Strapping tape is uitstekend geschikt voor het omsnoeren en stabiliseren van palletladingen, pakketten en andere zaken die u wenst te bundelen zoals pijpen, profielen, buizen, kokers, enzovoort. Deze strapping tape is in diverse afmetingen en kleuren beschikbaar.

Geheel vrijblijvend

Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Details

  Adres

  Matensestraat 62A, 6669 CJ
  Dodewaard, Gelderland

  Telefoon

  Tel: 085-1044426

  Email

  info@promotiepack.nl