Brievenbusdozen - Promotiepack

Brievenbusdozen

Brievenbusdozen zijn handig voor het versturen van uw product of attentie. Met name in de huidige tijd kan het erg handig zijn doordat mensen veelal thuiswerken. Bovendien is het versturen van een brievenbusdoos goedkoper dan een ‘normaal’ pakketje en is de attentiewaarde hoog wanneer u een aansprekende bedrukking toepast.

Er worden meerdere materialen gebruikt voor het produceren van een brievenbusdoos. De twee meest gebruikte zijn massiefkarton en golfkarton.

Wanneer kies je massiefkarton?

Massiefkarton wordt gekozen als het product wat in de doos komt er voor zorgt dat het doosje goed gevuld is. Dit voorkomt het indeuken van het doosje en zorgt het product dus voor wat extra stevigheid. Verder is massiefkarton de goedkope optie van de twee.

Wanneer kies je golfkarton?

Golfkarton is de stevige optie. Het doosje heeft in dit geval wat meer ‘body’. Bij kleine aantallen worden deze doosjes vaak digitaal/inktjet gedrukt. Indien er gekozen wordt voor een luxe uitstraling wordt er vaak gekozen voor cacheren. Eénvoudig gezegd wordt het golfkarton omplakt met drukwerk.

Uiteraard hebben wij van beide soorten modellen liggen zodat u van tevoren kan beoordelen welke kwaliteit het beste bij u past.