Wikkelen - Promotiepack

Opvallend scherp geprijsd

De beste kwaliteit

Eigen productie

rekwikkelfolie

Handwikkelfolie

Deze folie is misschien wel het meest gebruikte materiaal om uw producten te beschermen tijdens transport en opslag.
De handwikkelfolie is flexibel te gebruiken doordat er geen wikkelmachines aan te pas komen. Deze handrollen zijn in veel verschillende kleuren en kwaliteiten leverbaar.

wikkelfolie

Machinewikkelfolie

Wikkelfolie is misschien wel het meest gebruikte materiaal om uw producten te beschermen tijdens transport en opslag.
Machinerollen zijn bedoeld voor gebruik op palletwikkelmachines.
De meest gangbare breedtemaat is 50 cm, maar andere maten zijn ook leverbaar.
Ook is deze folie in veel verschillende diktes en voorrek leverbaar.

Krimphoezen

Krimphoezen voor pallets zijn ook bekend als pallethoezen en pallet afdekhoezen. Deze grote plastic hoezen gebruik je om goederen op pallets mee te stabiliseren en beschermen. Ook zijn deze krimphoezen bedrukt verkrijgbaar in uw eigen stijl.

Gatenfolie

Hand- of machinewikkelfolie met gaten. Deze folie wordt veelal gebruikt in de tuinbouw en boomkwekerij. Met deze gatenfolie is het mogelijk om te wikkelen zonder dat de struik of plant er slechter van wordt. Deze folie is in meerdere structuren en diktes te leveren.

Rekwikkelfolie dispenser

Deze dispenser is handig voor het handmatig wikkelen van pallets of producten. Door te draaien aan het handvat kunt u strakker of minder strak wikkelen.

Bundelfolie

Dit is een handzame variant wikkelfolie waar u eenvoudig kleine producten of bestellingen mee kunt beschermen of bundelen met een dun laag plastic. Denk aan kleine dozen die tegelijkertijd verzonden moeten worden. Gebruik het in combinatie met een bundelfoliedispenser om veilig en snel te werk te gaan. Deze bundelfolie is per rol verkrijgbaar en is er in verschillende kleuren en kwaliteit.

Draaitafel wikkelaar – Cyklop

Dit is de meest gebruikte methode om lading te wikkelen. Bij dit type palletwikkelaar staat het product op een draaiplateau. Dit plateau draait rond en wikkelt zo de wikkelfolie als het ware om het product heen. Een draaiplateau wikkelaar doet gemiddeld tussen de 12-15 omwentelingen per minuut. Het product moet relatief stabiel en goed gestapeld zijn, omdat de hele lading rond draait en uit elkaar kan vallen. Een draaiplateau wikkelaar is over het algemeen eenvoudig te verplaatsen: ze zijn licht, compact en met behulp van een heftruck kan de wikkelaar vrij snel ergens anders neergezet worden.

Robot wikkelaar – Cyklop

Een robotwikkelaar is een palletwikkelaar die zelfstandig om de lading rijdt en folie om de lading wikkelt. Hét grote voordeel van een robotwikkelaar is zijn flexibiliteit. De machine is verrijdbaar (elektrisch). Hierdoor kan eenvoudig en snel, op verschillende plaatsen, pallets gewikkeld worden. De robot is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die een diversiteit aan (grote) pallets op diverse plekken willen wikkelen.

Geheel vrijblijvend

Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Details

  Adres

  Matensestraat 62A, 6669 CJ
  Dodewaard, Gelderland

  Telefoon

  Tel: 085-1044426

  Email

  info@promotiepack.nl