Verpakken - Promotiepack

Opvallend scherp geprijsd

De beste kwaliteit

Eigen productie


Massief kartonnen dozen

Deze doos is voorzien van een handgreep zodat je het heel handig als koffer kunt dragen. De bodemsluiting is een Zweedse bodem. Bedrukt in full colour op eenzijdig duplexkarton. In veel formaten leverbaar.


Amerikaanse vouwdoos

De Amerikaanse vouwdoos is in elk gewenst formaat verkrijgbaar. Ook zijn er meerdere kwaliteit en diktes leverbaar. Verder kan er gekozen worden voor een witte of bruine doos met óf zonder bedrukking. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.


Brievenbusdozen

De brievenbusdozen worden gemaakt van 410 grs sulfaatkarton. Deze brievenbusdozen zijn zowel bedrukt als onbedrukt leverbaar. Als afwerking kan er gekozen worden voor een mat- of glanslaminaat. In ieder gewenst formaat leverbaar.


Golfkarton trays

PE Foam is materiaal wat voor meerdere doeleinden kan worden ingezet. In de meeste gevallen wordt het ingezet om een product te beschermen tegen krassen, maar bijvoorbeeld ook tegen temperatuur. Het is mogelijk om de PE Foam te lamineren met aluminium zodat het een nog hogere isolatie waarde heeft.


Golkarton postdozen

Deze postdozen zijn handig voor het versturen van uw product. Deze doos in in verschillende maten en kwaliteiten leverbaar en kan zowel onbedrukt als bedrukt geleverd worden.


Tapes

Er zijn diverse soorten tapes leverbaar. Bedrukt en onbedrukt. Acryl tape, PP tape, PVC tape, Eco tape. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Handdozensluiters

Deze handdozensluiters is gemaakt van degelijk materiaal en perfect voor intensief gebruik. Deze handdozensluiter kan rollen verwerken tot een maximale breedte van 50 mm.

Geheel vrijblijvend

Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Details

  Adres

  Matensestraat 62A, 6669 CJ
  Dodewaard, Gelderland

  Telefoon

  Tel: 085-1044426

  Email

  info@promotiepack.nl