Verpakken - Promotiepack

Opvallend scherp geprijsd

De beste kwaliteit

Eigen productie


Massief kartonnen dozen

Deze doos is voorzien van een handgreep zodat je het heel handig als koffer kunt dragen. De bodemsluiting is een Zweedse bodem. Bedrukt in full colour op eenzijdig duplexkarton. In veel formaten leverbaar.


Amerikaanse vouwdoos

De Amerikaanse vouwdoos is in elk gewenst formaat verkrijgbaar. Ook zijn er meerdere kwaliteit en diktes leverbaar. Verder kan er gekozen worden voor een witte of bruine doos met óf zonder bedrukking. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.


Brievenbusdozen

De brievenbusdozen worden gemaakt van 410 grs sulfaatkarton. Deze brievenbusdozen zijn zowel bedrukt als onbedrukt leverbaar. Als afwerking kan er gekozen worden voor een mat- of glanslaminaat. In ieder gewenst formaat leverbaar.


Golfkarton trays

PE Foam is materiaal wat voor meerdere doeleinden kan worden ingezet. In de meeste gevallen wordt het ingezet om een product te beschermen tegen krassen, maar bijvoorbeeld ook tegen temperatuur. Het is mogelijk om de PE Foam te lamineren met aluminium zodat het een nog hogere isolatie waarde heeft.


Golkarton postdozen

Deze postdozen zijn handig voor het versturen van uw product. Deze doos in in verschillende maten en kwaliteiten leverbaar en kan zowel onbedrukt als bedrukt geleverd worden.


PP Tape

Deze tape staat voor polypropyleen tape en is het is het meest gebruikte tape. Het heeft een hoge kleefkracht en plakt dus zeer goed op onder meer karton en wikkelfolie. De tapes zijn minder elastisch dan PVC tape en zullen daardoor eerder breken. Om deze reden raden wij aan om er dozen tot een maximum gewicht van 20 kilo mee dicht te tapen. De tape is te verkrijgen in het bruin, wit of transparant. Ook is het mogelijk om de tape te laten bedrukken. De PP tapes zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten belijmingen: hotmelt, solvent en acryl. Niet zeker welke tape u nodig heeft? Neem dan contact met ons op.


Handdozensluiters

Deze handdozensluiters is gemaakt van degelijk materiaal en perfect voor intensief gebruik. Deze handdozensluiter kan rollen verwerken tot een maximale breedte van 50 mm.

Eco tape

Met milieuvriendelijk bruin ECO tape kunt u onder andere dozen dicht maken. Een mooie bijkomstigheid is dat deze papieren tape makkelijk beschrijfbaar is. En het is gemaakt van gerecyclede en natuurlijke grondstoffen. De (solvent) lijmlaag is zelfklevend en hecht meteen aan een kartonnen doos. Bovendien kunnen dozen met deze tape erop in zijn geheel gerecycled worden omdat de tape geheel milieuvriendelijk is. De afmeting van een rol is 5cm breed met een looplengte van 50 meter.

PVC tape

Dit is dé populairste verpakkingstape op de markt. De tape heeft een hoge kleefkracht, is transparant en elastisch. U kunt er dozen tot 35 kg mee dichtplakken en is ook prima te gebruiken om producten te bundelen. Ook kunnen we deze PVC tape bedrukken. Hierdoor kunnen we uw naamsbekendheid vergroten en kan het ook bijdragen aan een betere merkbeleving.

Dozensluitmachines

Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van uw eisen leveren wij een semi-automatische of een (vol)automatische oplossing. Een semi-automatische dozensluiter is geschikt voor het sluiten van series dozen van hetzelfde formaat. De machine is handmatig in te stellen op het gewenste formaat, wat minder handig is bij veel wisselende formaten. Een automatische dozensluitmachine doet hetzelfde en is wel geschikt om dozen van diverse afmetingen door elkaar heen te verwerken. Bij een volautomatische dozensluitmachine is tenslotte geen operator meer nodig. Deze machine doet zijn werk volledig automatisch.

Geheel vrijblijvend

Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Details

  Adres

  Matensestraat 62A, 6669 CJ
  Dodewaard, Gelderland

  Telefoon

  Tel: 085-1044426

  Email

  info@promotiepack.nl